top of page

Qui som?

Macedònia Serveis de Menjar S.L. és una empresa creada amb l’objectiu de proporcionar, als infants de l’escola Anxaneta, un lleure educatiu, qualitatiu i personalitzat. I amb l’objectiu d’atendre a les necessitats de les respectives famílies.

 

Per aconseguir-ho es realitzaran diferents activitats de lleure –menjador escolar, extraescolars, permanències, casals, etc.- a l’escola Anxaneta.

Macedònia considera el lleure com a eina educativa, és a partir d’aquest que treballem els hàbits d’higiene, d’alimentació, de convivència i els valors socials –com la igualtat de gènere, la diversitat cultural i funcional, entre d’altres.-. Entenem que els infants són el motor del futur i del canvi de la nostra societat, així doncs els donem la importància i atenció que els corresponen.

Treballem d’una forma molt propera i personalitzada, atenent a les seves necessitats i afavorint el seu creixement personal a través del lleure. Brindem un espai on ells són els màxims protagonistes i els màxims receptors.

De la mateixa manera, mantenim una bona relació amb les respectives famílies, oferint un espai per a elles per a qualsevol dubte i/o suggeriment: Tots els matins a les 9h a l’entrada de l’escola, on es tractaran temes relacionats amb el menjador, i els dimarts de 16 a 18h al despatx de l’AMPA, on es tractaran temes relacionats amb les extraescolars. També, mantenim una bona comunicació amb els diferents equips que formen part de l’escola, sent aquests els/les mestres, l’equip directiu i el personal no docent.

 

bottom of page